KISS Expo 25.11-2017

Bruce Kulick
Mr. Lordi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KISS Expo juhlistaa bändin Revenge -levyä Helsingissä lauantaina 25.11.2017 – mukana Bruce Kulick!

KISS Army Finland järjestää KISS Expon lauantaina 25.11.2017 Helsingissä (tarkka paikka varmistuu myöhemmin). Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään itse Bruce Kulick, KISSin lead -kitaristi vuosilta 1984-1996.

Bruce Kulick vastaa fanien kysymyksiin Q&A -tilaisuuden merkeissä, sekä jakaa nimikirjoituksia. KISS Revenge -levy, jolla Bruce Kulick myös soittaa, täyttää tänä vuonna 25 -vuotta ja sen kunniaksi Kulick tulee esittämään levyn teeman mukaisen keikan myöhemmin illalla On The Rocks -ravintolassa.

Mukaan levyn juhliin osallistuu myös KISS Army Finlandin perustaja ja omalle työssään KISSin suureksi innoittajaksi ja vaikuttajaksi mainitseva eurovisuvoittaja Mr. Lordi, eli Tomi Putaansuu. Esiintyjälistaa tullaan vielä päivittämään ja lisää julkistuksia on tulossa vielä lähiaikoina.Mukana menossa on myös yksi isoimmista KISS oheistuoteisiin erikoistunut KISS Museum (www.kissmuseum.com) sekä joukko muita myyjiä. Paikalla myös mahdollisuus tuoda omaa KISS tavaraansa myyntiin erilliselle KAF -kirpparille.

Tapahtuman yksityiskohdat ja lisävieraat varmistuvat myöhemmin, kuten myös lippujen hinnat.

Tapahtuman FB -Event

Lisätiedot ja kyselyt tapahtumaan liittyen:
Marko Syrjälä
Puheenjohtaja, KISS Army Finland
marko.syrjala@kissarmyfinland.com

Antti Kökkö
Varapuheenjohtaja
kokko@kissarmyfinland.com