Pävitetty 14.11.2017

 

KISS Expo juhlistaa bändin Revenge -levyä Helsingissä lauantaina 25.11.2017 – mukana Bruce Kulick!

HUOM !!! EXPON PITOPAIKKA MUUTTUU!! 22.9.2017!

On the Rocksissa sattuneen vesivahingon ja siitä koituvien korjausten vuoksi, KISS Expo muuttaa korvaaviin tiloihin Nosturiin. Tarkemmin sanottuna Elmun baariin, eli alakertaan.

Legendaarinen Nosturihan sijaitsee osoitteessa Telakkakatu 8.

Lähelle pääsee Helsingissä raitiovaunuilla 1, 6, 6T ja 9, bussilla 20, eikä Kampistakaan kävele paikalle kuin 10 minuuttia.

  • Tiketistä ostetut liput kelpaavat Nosturiin sellaisenaan. Jos olet jo lipun ostanut, niin aihetta huoleen.
  • Hanatuotteet KISS Army Finlandin jäsenille Nosturissa: Olut 4 euroa, Siideri 5€ (alennus 20%)

Tilojen vaihtumisen myötä soittoaika tulee pidentymään ja mahdollistaa uusien ohjelmanumeroiden lisäyksen.

Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään itse Bruce Kulick, KISSin lead -kitaristi vuosilta 1984-1996.

Odotetut KISS Expon 25.11 liput tulevat myyntiin 1.9.2017 klo 12.00 (Ticketmasterin sivuilla. 

(PÄIVITYS 28.9.2017: Paikanmuutoksen johdota lippujen myynti vaihtunut Ticketmasteriin, 
nyt jo ostetut liput Tiketti.fi:sta käyvät kuitenkin tapahtumaan sellaisenaan) 

Tapahtumaan on tarjolla kolmenlaisia lippuja

  • Lippu Expoon (13.00-18.00) 15 euroa
  • Lippu illan keikalle (klo 21.00) 15 euroa
  • Lippu sekä Expoon ja illan keikalle, yht. 25 euroa

Hintoihin lisätään Ticketmasterin käsittelykulut 2,5 €

Expo itsessään on ikärajaton (rajattu anniskelualue Expon aikana), keikan aika K-18.

Logo ticketmaster

Artistit

Bruce Kulick vastailee fanien kysymyksiin Q&A -tilaisuuden merkeissä. KISS Revenge -levy, jolla Bruce Kulick myös soittaa, täyttää tänä vuonna 25 -vuotta ja sen kunniaksi Kulick tulee esittämään levyn teeman mukaisen keikan myöhemmin illalla On The Rocks -ravintolassa. Myös erillinen Meet & Greet -tilaisuus järjestetään. Meet and Greetin hinta on 100 euroa.

Bruce Kulick crop3

Mitä M&G pakettiin sisältyy?

1) Henkilökohtainen tapaaminen Bruce Kulickin kanssa
2) Bruce nimmaroi 3 (kolme) vapaavalintaista esinettä (levyt, valokuvat yms. Huom. ei kitaroita)
3) Bruce nimmaroi myös kaikki ne tuotteet, jotka ostat hänen pöydältään
4) Ammattimainen valokuva sinusta ja Brucesta (saat kuvat sähköpostiisi myöhemmin)
5) Bruce Kulick fanituotepaketti

Lippuja tapahtumaan on rajoitetusti!

M&G järjestetään Expon yhteydessä, myöhemmin ilmoitettavissa tiloissa. Tapahtuma järjestetään arviolta 20.00 ja 22.00 välisenä aikana. Lähetämme sinulle tarkemmat tiedot tapahtumasta ja sen sijainnista noin viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostiisi.

24.11.2017 MEET & GREET pakettien myynti on loppunut. Kiitos kaikille 😉

Meet & Greet paketin voit ostaa Holvi -kaupastamme jossa voit maksaa joko pankkitunnuksilla tai yleismmilliä luottokorteilla, Visa, Mastercard, Diners Club, Discover & JCB.

Pay Palin kautta maksaminen onnistuu täältä.

Pay Palilla maksaessasi, lisää viestikenttään nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ennen tapahtumaa!

HUOM! Bruce EI nimmaroi EIKÄ hänen kanssaan saa kuvia missään muualla kuin meet and greetissä.
Bruce on paikalla myös päivätapahtumassa => tekee Q&A session siellä iltapäivällä. 
Siellä voivat halukkaat toki yritää kepillä jäätä, mutta virallinen ohjeistus on tämä managerilta. 
KISS Army Finlandilla ei ole mitään vaikutusvaltaa sen sisältöön.

Bobby Rock on, paitsi entinen Vinnie Vincent Invasion -bändin rumpali, myös maailmanlaajuisesti tunnettu artisti monella osa-alueella. Mies on kirjoittanut seitsemän kirjaa, julkaissut DVD:itä ja on myös tunnustettu fitness- ja terveysasiantuntija. Bobby on levyttänyt ja esiintynyt mm. sellaisten artistien kanssa kuten Slaughter, Hardline, Nitro, Nelson, Alcatrazz feat. Graham Bonnet, Scrap Metal ja Gary Hoey. Nykyään Bobbyn päätyönä on soittaa Lita Fordin bändissä, jossa mies on viihtynyt jo useamman vuoden ajan. Sen lisäksi Bobby on julkaissut myös sooloalbumeita ja tehnyt rumpuklinikoita ympäri maailmaa. Bobby pitää Expossa rumpuklinikan, tekee Q&A-session ja on muutoin fanien käytettävissä nimmarointia ja fanikuvia varten. Hyvin todennäköistä on myös se, että Bobby nähdään muutaman biisin verran rumpukitin takana illan muiden esiintyjien kanssa…

Basisti Gary Shea on kansainvälisesti tunnettu muusikko ja New England yhtyeen perustajajäsen. Bändin managerina toimi alkuaikoina Bill Aucoin ja bändin 1979 julkaistun debyyttialbumin tuottajana toimivat Paul Stanley ja Mike Stone. Levyltä julkaistu ”Don’t Ever Wanna Lose Ya” nousi Jenkkien TOP 30 listalle ja samana vuonna New England toimi KISS:in Dynasty kiertueen lämppäribändinä. Muutamaa vuotta myöhemmin New Englandin jäsenet, pois lukien vokalisti Frank Fannon, perustivat uuden bändin nimeltään Warrior. Bändin uutena kitaristi/laulajana toimi tällöin muuan Vinnie Cusano. Warrior levytti albumillisen demoja, mutta sen ura katkesi lyhyeen, kun Vinnietä pyydettiin liittymään KISS:iin vuonna 1983. Bändi lopetti toimintansa ja osa Warriorin jäsenistä perusti pian uuden bändin nimeltään Alcatrazz. Legendaarisen bändin kokoonpanoon kuuluivat myös vokalisti Graham Bonnet (Rainbow, MSG) ja Yngwie Malmsteen. Myöhemmin sen riveissä on nähty mm. Steve Vai ja Danny Johnson.

Nykyään Gary keikkailee uudelleen kasatun New Englandin sekä Alcatrazzin kanssa. Hänellä on myös bändi Cooper-Shea, jossa on mukana mm. entinen Scorpions rumpali Herman Rarebell ja vokalisti Peter French (Cactus). Gary tulee Helsingin Expoon mm. mainostamaan ja markkinoimaan tässä kuussa viimein päivänvalon nähnyttä Warrior CD:tå, jossa mukana kaikki 1982 äänitetyt biisit. Mies tekee myös Q&A session jossa tullaan läpikäymään mm. Warrior bändin uraa Vincent Cusanon kanssa ennen herran KISS komennusta, Paul Stanleyn ja Bill Aucoinin roolia New Englandin alkuaikoina, Garyn tuottamia Vinnie Vincent demoja 80 luvun lopulla ja miksei vaikka jotain Yngwiestä ja Steve Vaistakin? Ja, totta kai, Gary on valmis tapaamaan fanejaan ja on tavattavissa omalta myyntikojultaan koko Expon ja myös iltatapahtuman aikana. Kannattaa siis varata mukaan ainakin Alcatrazz ja New England levyt. Jos Warrior cd vielä uupuu, niin Garylla on niitä mukana myytäväksi.

Mukana menossa on myös nykyisen KISS Army Finlandin perustaja ja KISSin suureksi omaksi vaikuttajakseen tunnustava eurovisuvoittaja Mr. Lordi, eli Tomi Putaansuu. Lordi ei Suomessa varmasti isompia esittelyjä kaipaa,  mutta sen verran voidaan sanoa että nyt Putaansuu pääsee vihdoin osallistumaan Expoon myös artistin roolissa. Lordi on parasta aikaa studiossa viimeistelmässä tulevaa albumiansa joka nähnee päivänvalon alkuvuodesta. Bruce Kulickin ja KAF bändin kanssa esiintymisen lisäksi mies tekee pienimuotoisen meet and greetin heti keikan jälkeen, eli jos esim kuva monsterin kanssa kiinnostaa, niin nyt siihen on erinomaisen hyvä mahdollisuus.


Dear Victims -logo

Jälkipelit by Dear Victims

Expon siirryttyä Nosturiin, aukesi siinä samalla hieman lisää peliaikaa musisoinnille. Kun tähtiartistit ovat esiintymisensä tehneet ja tapahtuma lähenee loppuaan, on mukava palata KISSin fanittamisen perusasioiden ääreen ja tästä annista vastaa hyväksi koettu Dear Victims. DV pitää huolen siitä, että jatkopaikkaa ei tarvitse lähteä etsiskelemään Nosturin ulkopuoleta. Jatkot ovat nyt siellä missä itse tapahtumakin!

Bazie form 69eyes Special quest:

Bazie, 69 Eyes:stä tulee pistäytymään lavalla osoittamassa tribuuttia KISSille….


Myyjät

Gordon Gebert promo

Gordon G. G Gebert tulee jälleen tapaamaan suomalaisia KISS -hulluja. Tämä mies on vanha Ace Frehleyn tuttu, jonka käsialaa on lukuisat mainiot ja hauskat anekdoottikirjat mitä tulee rock’n’roll maailmaan.  Hänen käsialaansa ovat KISS & Tell ja KISS & Tell More sekä muita mainioita rock’roll tarinoita sisältävä Rock and Roll War Stories! Lisäksi mies on kunnostautunut mm. tuottajana, muusikkona ja viihdyttäjänä. Tältä kaverilta kuulee mainioita juttuja ja saa hienoja kirjoja! (http://gordongebert.com/)

Kiss museum

Mukana menossa on myös yksi isoimmista KISS oheistuoteisiin erikoistununeista myyjistä eli suoraan Amerikoista, KISS Museum (www.kissmuseum.com).

t-shirt-by-mail
T-Shirt By Mail, bändipaitoihin erikoistunut t-paita -lafka joka on toiminut aina vuodesta 1994. Totuttuun tapaan he tulevat jälleen tarjoamaan vieraille loistavan valikoiman KISS -paitoja ja muuta aiheeseen liittyvää.

Levymyynnistä vastaa mm. Keltainen jäänsärkijä Perus KISS ja siihen liittyvien artistien lisäksi, tarjolla on runsaasti merchandisea (yksityiskokoelmasta) ja paljon muuta mukavaa.

Ruotsalainen pitkän linjan levykauppa TPL Records on juuri vahvistanut osallistumisensa tämän vuoden Expoon. Vuodesta 1984 saakka toiminut kauppa tuo tarjolle runsaasti KISS aiheisia vinyyleitä ja muuta aiheeseen liittyvää keräilytavaraa.

Lisää TPL Recordista heidän virallisilta websivuiltaan

Syksyllä ilmestyvä Johan Kihlbergin KISS Klassified -kirja on niin ikään tarjolla Expossa. Kirjassa 600 sivua ennen näkemättömiä kuvia ja keskittyy Kihlbergin muistelmiin hänen ollessaan mm. Paul Stanleyn ja Gene Simmonsin kanssa studiolla, Eric Carrin kanssa kaljalla, esiintymisestään Vinnie Vincentin kanssa, Bruce Kulickin kiertuemanagerina olosta ja paljosta muusta.

Kirjan FB -sivut

Kirjan ennakkotilaus (EU:n sisällä): http://bit.ly/2obrY05   EU:n ulkopuolella: http://bit.ly/2nyBjMA

Paikalle on myös mahdollista tuoda omaa KISS tavaraansa myyntiin erilliselle kirpputoripöydälle

Ohjeet kirppiksellä myyjille

Voit tuoda haluamasi tuotteet myyntiin sitä varten varatulle pöydälle. Myyntihenkilökunta tulee KAFin puolesta. Pöytämaksu on jäsenille 5 euroa ja muille 15 euroa. Tuotteita saat tuoda 10 kpl.

1. Merkitse myymiisi tuotteisiin selkeästi hinta ja myyjänumerosi. Voit käyttää esim. valkoisia tarralappuja. Myyjänumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä KAFin edustajalta.

2. Toimita KAFin edustajalle lista, jolle merkkaat myymäsi tuotteet hintoineen. Ilmoita myös yhteystietosi ja myyjänumerosi.

3. Huolehdi, että tuotteesi ovat myyntikunnossa ja siistejä.

4. Vastaat itse tavaroidesi tuomisesta paikalle ja niiden viemisen pois viimeistään expon loppuessa. KAF ei varastoi eikä kuljeta tavaroita.

Ilmoittautuminen 30.10. mennessä (jos olet jäsen, ilmoita myös jäsennumerosi):

karoliina.korhonen@kissarmyfinland.com

Toivotamme lämpimästi Expoon tervetulleeksi myös Hollannin Kiss Armyn!!

Sisarjärjestömme tuo myyntiin mm. isot niput Kiss vinyyliharvinaisuuksia ja muuta aiheeseen liittyvää tavaraa.


Tapahtuman alustava aikataulu

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

13:00 Ovet auki

14:30 Bobby Rock: Q&A

15:00 Bobby Rock M&G/signing after Q&A

15:30 Gary Shea Q&A

16:15 Gary Shea M&G/signing after Q&A

17:00 Bruce Kulick Q&A

18:00 Ovet kiinni

21:00 Ovet auki

21:30 KAF Allstars

22:15 Bobby Rock drum clinic feat. guests

23:15 Bruce Kulick,Lordi & band

23:45 Bruce Kulick,Lordi,Bobby Rock,Gary Shea+band

00:00 Lordi M&G ja kuvaukset

00:30 Dear Victims

03:30 Ovet kiinni

Tapahtuman yksityiskohdat ja lisävieraat varmistuvat myöhemmin.

Ikärajat: Expo (klo 13:00-18:00) itsessään ikärajaton (rajattu anniskelualue), keikka K-18.


Majoitus:

Best Western Carltonista Expo-yöpyminen alennuksella!

Tarvitsetko yöpaikan Expon ajaksi? KISS Army Finlandin ja On The Rocksin yhteistyökumppani Best Western Hotel Carlton tarjoaa 15 %:n alennuksen yöpymisestä, kun käytät varauksen yhteydessä koodia ”KAF2017”. Varaukset tulee tehdä joko puhelimitse (+358 9 6841320) tai sähköpostilla booking@carlton.fi Huonevaraus sisältää aamiaisen ja wifin.

Best Western Hotel Carlton sijaitsee Kaisaniemenkatu 3:ssa Helsingin ydinkeskustassa, aivan päärautatieaseman ja On The Rocksin vieressä, 160 metrin/2 min. päässä Rocksista (Ks. Google Map) Hotellissa on 24h auki oleva vastaanotto sekä samassa rakennuksessa kahvila ja ravintola. Hotelliin on helppo tulla, sillä se sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Huoneita hotellissa on 21, joten varaa pian omasi!

Best Western Hotel Carltonin sivut

 

 


Expon FB -Event

Lisätiedot ja kyselyt tapahtumaan liittyen: Marko Syrjälä Puheenjohtaja, KISS Army Finland marko.syrjala@kissarmyfinland.com Antti Kökkö Varapuheenjohtaja kokko@kissarmyfinland.com

(In English)

Paikka

 

 

Youtube

Youtube -linkki