Hetken muutoksia Into The Nightiin

Päivitetty aikataulu 9.2.2024

MUUTOKSET KOKOONPANOSSA

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että terveydellisistä syistä ensiesiintymisensä Suomeen innokkaasti odotettu kitaristi, lauluntekijä ja tuottaja Vick LeCar New Orleansista, Louisianasta, USA:sta, ei voi osallistua Into The Nightiin.

Vaikka tämä uutinen harmittaa meitä, olemme uskomattoman onnekkaita, että hänen terveysongelmansa havaittiin ajoissa ja hän saa tarvittavan hoidon viipymättä.
Johto ja koottu rock-muusikoiden ryhmä toivovat Vick LeCarin nopeaa paranemista ja ennakoivat hänen mahdollista osallistumistaan videon välityksellä välittääkseen terveisiä Suomelle, tiimille ja esiintyjille.

Vickin esiintymistä varten koottu bändi koostuu seuraavista artisteista:
Paul Manci (Sweet) – laulu
Russell Gilbrook (Uriah Heep) – rummut
Lee Small (Sweet, Lionheart) – basso
Jani Hölli (Waltari) – kosketinsoittimet

Vick LeCarin tilalle astuu Samuli Federley – suomalainen, suoraan Algerian kiertueelta. Kiitämme Samulia siitä, että hän otti tehtävän ripeästi epäröimättä.

Kiitokset bändin jäsenille Russille, Leelle, Paulille, Janille ja Samulille heidän nopeasta vastauksestaan tähän odottamattomaan tilanteeseen. Vickin poissaolosta huolimatta he ovat valmiita muokkaamaan settilistaa ja esittämään esityksiä, joissa on musiikkia Vick LeCarilta, Uriah Heepiltä ja Sweetiltä nautinnollesi.

Toivotamme kaikki Vicille pikaista paranemista!

PS. Se, mikä ehkä KAFilaisia eniten otsikosta huolta herätti, Richie on saapumassa ja KISS -on tahtumassa mukana vahvana. 😉

Samankaltaiset artikkelit