CLASSIC ROCK AND METAL MEETING 19.11.2022

Judas Priest, Helloween ja Stratovarius -muusikot Helsingissä marraskuussa järjestettävän Classic Rock & Metal Meetingin ensimmäiset kiinnitykset

KaaosZine ja KISS Army Finland järjestävät yhteistyössä Classic Rock & Helsinki Metal Meetingin Helsingin On The Rocksissa. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Judas Priestistä tuttu ja loppusyksystä Hall of Fame -palkinnon saava rumpali Les Binks, sekä Helloweenissa pitkään vaikuttanut kitaristi Roland Grapow sekä mm. Stratovariuksesta tuttu Jari Kainulainen.

Päivän aikana tapahtumassa nähdään myös useita muita rock- ja metalligenrestä tuttuja muusikoita, joista tiedotetaan myöhemmin. Paitsi livemusiikkia, tapahtumassa on tarjolla myös Sampsa Astalan juontamia artistien livehaastatteluita, sekä meet&greet- ja nimikirjoitussessioita. .

Tapahtumassa on paikalla useita levyjä ja merchandsea myyviä kauppiaita, mutta osallistujilla on mahdollista hankkia artistien myymiä tuotteita myös suoraan artisteilta ja saada signeeraus valitsemiinsa tuotteisiin (rajoitetusti). Tapahtumassa on myös paikalla Liken rock/metalli-genren kirjailijoita. Heidän kirjojansa on mahdollista hankkia tapahtumasta ja kirjailijat myös signeeraavat teoksiaan illan aikana.

Sekä Les Binks että Roland Grapow soittavat noin 45 minuutin mittaiset livekeikat, jotka koostuvat artistien entisten ja nykyisten bändien biiseistä, Binksin kanssa esiintyy Priesthood Finland ja Grapowin kanssa lavalla nähdään Metal Machinery.

Lisää vieraita ja tarkennettu ohjelma varmistuu syksyn aikana.

CLASSIC ROCK AND METAL MEETING 2022

19.11.2022

KLO 18:00-24:00

ON THE ROCKS

www.rocks.fi

Mikonkatu 15

00100 Helsinki

Liput norm. 25€ – Tiketti

KAFin jäsenille 20 euroa Holvin kautta

Facebook Event

LISÄTIETOJA:

KaaosZine

————–

KISS Army Finland järjestää Helsinki Metal Meetingin 19.11.2022 yhdessä KaaosZinen ja Liken kanssa. Alunperin tapahtumaan yritettiin saada KISSin kanssa läheisessä yhteistyössä ollutta henkilöä, mutta valitettavasti koronan siirrettyä tapahtumaa uudet aikataulut eivät kohdanneet. Näin ollen KISS ei näy tapahtumassa. Päätimme silti jatkaa tapahtuman järjestämiseen osallistumista, jotta voimme tarjota jäsenillemme musiikkitapahtuman myös nyt syksyllä.

Samankaltaiset artikkelit