Puheejohtajan tervehdys uudelle kaudelle

ARVOISAT KISS ARMY FINLANDIN JÄSENET

Taas on tullut SE aika vuodesta jolloin astumme uuteen aikakauteen eli jäsenkausi vaihtuu. Tuo maaginen päivämäärähän on tuo 1.4 joka on paremmin tunnettu mm. Aprillipäivänä. No mutta asiaan… Uusi jäsenkausi alkaa ja tässä vähän kertauksena mitä KAF:illa on suunnitelmissa tulevalle jäsenkaudelle.

Kauden ensimmäinen KAF tapahtuma on lauantaina 2.4 Helsingin Bar Bäkkärillä järjestettävä KISS tribuutti- ilta. Esiintymässä yleisön pyynnöstä KAF Allstars joka koostuu eri monista eri yhteyksistä Armylaisille tutuksi tulleista soittajista. Illan teemana on vuosi 1985 tai tarkemmin ottaen samaisen vuoden ASYLUM kiertue joten herkkua on ainakin kasarin ystäville luvassa. Illan muu ohjelma koostuu muusta aiheeseen läheisesti liittyvästä toiminnasta kuten esim. KISS Karaokesta jossa on palkintoja moneen makuun. Illan ohjelma alkaa klo 22:00 ja bändi on lauteilla klo 24:00. Tilaisuus on maksu ton ja hienona kädenojennuksena KAFille Bar Bäkkäri tarjoaa kaikille KAF jäsenkortin omistajille kaikki hanajuomat puoleen hintaan koko illan ajan.

Kesällä piti alun perin tapahtua paljon. Yhdessä vaiheessa näytti siltä että KISS olisi ollut tulossa jopa Suomeen. Se ei koskaan toteutunut ja seuraavaksi täällä innokkaimmat olivat jo suunnittelemassa KISS matkoja Ruotsiin ja muualle Eurooppaan. Puhuttiin jopa KISS Kruisen Eurooppalaisesta versiosta jonka oli määrä tapahtua Välimerellä alkusyksystä. Toisin kuitenkin kävi. Bändi jätti tänä vuonna ”kylmästi” koko Euroopan väliin, eikä sille asialle yksinkertaisesti me tai ketään mukaan voi yhtään mitään. Saattaa olla, että jos tänä vuonna haluaa KISS:in livenä nähdä, niin tällöin pitää lähteä joko KISS Kruiselle tai sitten jollekin muulle bändin lähinnä Jenkeissä tekemistä yksittäiskeikoista. Allekirjoittanut lähtee Kruiselle ja tälläkin kertaa elämää suuremmin odotuksin. Onhan siellä sentään tiedossa CREATURES kiertueen show ja setti.

Paul kiertänee enemmänkin kesällä uuden Soul Station bändinsä kanssa mutta ainakaan toistaiseksi ei ole tietoa Jenkkien ulkopuolisista keikoista. Pitää seurata tilannetta. Gene on tällä tietoa tulossa Eurooppaan syksyllä tai ainakin Englantiin jossa mies isännöi kaksipäiväistä Heavycon tapahtumaa Lontoossa Syys-Lokakuun vaihteessa. Tommyn suunnitelmista ei ole tietoa mutta Eric on väläyttänyt uuden ESP kiertueen mahdollisuutta syksyllä. Tuo olisi sinällään ihan loogista kun KISS leirissä on näinkin hiljaista. Tätäkin KAF seuraa silmä kovana.

Entisistä KISS jäsenistä Ace julkaisee Huhtikuussa pitkään odotetun ORIGINALS VOL1 coverlevynsä.. Miehellä on myös kiertue päällä parhaillaan ja pikkulinnut kertovat että Avaruusmies on mahdollisesti tulossa syksyllä Vanhan mantereen suuntaan. Saas nähdä miten käy? JA sitten viimeisenä eikä suinkaan vähäisimpänä tulee Bruce joka itse asiassa esiintyy rakkaassa Länsinaapurisamme muutaman viikon kuluttua. Luonnollisesti ESP kiertueen toteutuessa Bruce on mukana ja, vaikka sitä ei enää moni uskokaan, niin olemme nyt jo kolmatta vuotta miehen perässä mutta tähän mennessä mies ei ole KAF:in haaviin tarttunut. Emme kuitenkaan lannistu ja yritys jatkuu kunnes se tuottaa tulosta. Kenties miehen face to face tapaaminen Tukholmasssa muutaman viikon päästä tuo asiaan jotain selvyyttä?

Mutta takaisin asiaan… KAF elää ja voi hyvin. Jäsenedut ovat viimevuosien tapaan ennallaan ja esim. suuren suosion saavuttanut On the Rocks hanajuomaetu on jatkossakin armaan jäsenistömme käytettävissä. Kevään aikana KAF tulee julkaisemaan, ei ainoastaan yhtä, vaan peräsi kaksi uutta lehteä. KAF seuraa aikaansa ja tästä syystä toinen lehdistä tullaan julkaisemaan ainoastaan digitaalisessa formaatissa. Toinen puolestaan edustaa aikakautta jolloin sana t ”digi digi” olivat vielä kansaa jotain uutta ja tuntematonta. KAF siis tulee julkaisemaan historiansa ensimmäisen ”postermagazinen ”kunnon vanhan liitontyyliin! Näistä molemmista lisää lähiviikkojen aikana. Tapahtumapuolella tullaan vahvasti satsaamaan syksyyn. Aiemmin lueteltujen KISS:in nykyisten ja entisen ukkojen syksyn kuviot pelaavat siinä hyvinkin isoa roolia mutta todetaan että tiedotamme asiasta heti kun kaikki on varmaa ja on jotain tiedotettavaa. Stay tuned!

Toki luvassa on myös pienempi tai pienempiä tapahtumia viime vuosien malliin mutta niistäkin lisää vähän myöhemmin.

Mutta tässä kaikki tässä kohtaa. Uudet ERITTÄIN HIENOT jäsenkortit ovat juuri tulleet painosta. Tämän kirjeen yhteydessä tulee jakoon info siitä miten jäsenmaksu hoituu. Tapoja jäsenmaksun hoitamiseksi on kaksi. Ensimmäinen ja helpoin on hoitaa maksu KAF:in mainiossa webkaupassa. Toinen tapa on käteiskauppa. Tämä toinen onnistuu mainiosti esimerkiksi 2.4 järjestettävien KAF-pippaloiden yhteydessä Bar Bäkkärillä.

Jäsenkorttien postitus alkaa Huhtikuun 4. päivä MUTTA kortin jo nopsaan maksaneet saavat ne halutessaan käsiinsä tuolla edellä mainituissa bakkanaaleissa. Maksun voi siis tuossa tapauksessa suoritta nopsaan nyt etukäteen tai sitten la varaa sopivasti käteistä mukaan.

Mutta eipä tässä enempää tällä kertaa.

Keep on Kissin’ ja näkyillään!

Marko Syrjälä

Presidentti

KISS ARMY FINLAND

Samankaltaiset artikkelit