Puheenjohtajan tervehdys uudelle jäsenkaudelle 2015-2016

Vuosi 2015 on ehtinyt jo huhtikuulle ja se tarkoittaa myös sitä KISS Army Finlandin jäsenkausi 2014-2015 on saatu päätökseen. Menneeseen vuoteen mahtui monenlaista aktiviteettia.

Toukokuussa KAF järjesti menestyksekkäästi KISS Conventionin On the Rocksissa. Special vieraina nähtiin tuttuun tapaan KISS:iin läheisesti liittyviä maailmantähtiä. Tilaisuuden päätähtiä olivat entiset Frehley’s Comet miehet Tod Howarth ja John Regan ja heitä säestivät entinen W.A.S.P kitaristi Chris Holmesilla ja jo kolmatta kertaa Suomessa vieraillut Gordon.G.G Gebert. Mukana oli myös sekalainen joukko KISS merchandise myyjiä, lähinnä Suomesta ja naapurimaista. Illan musiikillisesta annista vastasivat Regan/Howarth jotka esittivät rautaisen setin Ace/KISS –klassikoida Frehley’s Comet muusikoiden täydentäessä rumpalin ja kitaristin tontteja. Paul Stanley Boozing Society päätti illan soittamalla paitsi energisen setin mutta myös sellaisen biisilistan jolle KISS Kruisenkin settilistat kalpenevat. Bändin special vieraana nähtiin neljän biisin verran 69 Eyes kitaristi Bazie joka nautti lavalla olostaan erityisesti klassisen ”Fits Like A Gloven” aikana.

Ace Frehley julkaisi Elokuussa pitkän tauon jälkeen uuden levyn SPACE INVEDER. Levyn julkaisua juhlistettiin loppuvuodesta On the Rocksissa Frehley’s Vomitin toimesta. Erikoisen keikasta teki se että bändin vokalistina nähtiin ensimmäistä kertaa muuan Otto Grundstöm jonka nimi lienee tuttu jokaiselle Suomirockista jotain tietävälle.

Vuosi 2015 on alkanut KISS leirissä kiirellisissä merkeissä. Bändi on julkaissut uuden singlen ja videon ”Samurai Son”, tehnyt Japanin kiertueen ja tätä kirjoitettaessa bändi on kiertämässä Etelä-Amerikassa. Luvassa on vielä ainakin Europaan lyhyt kiertue kesällä jonka jälkeen ovat lokakuussa vuorossa Australia ja Uusi Seelanti. KISS Kruise V on taasen lokakuun lopulla ja ehkäpä se kauan odotettu dokumentti-elokuvakin saa viimein ensi-iltansa syksyllä, KISSology vitosesta nyt puhumattakaan… Ace Frehley saapuu myös pitkästä aikaa Eurooppaan ja soittaa mm. 2 keikkaa Ruotsissa Kesäkuun aikana. Valitettavasti Suomi jää, tälläkin kertaa, väliin mutta KAF delegaatio tulee olemaan paikalla todistamassa Avaruusmiehen nykykunnon. Mieheltä on luvassa myös uusi levy vielä tämän vuoden aikana, tosin cover levy, mutta Acen julkaisujen kanssa tuppaa aina välillä kestämään joten saapa nähdä.

Vuosi 2015 on monella tapaa merkittävä vuosi. KISS juhlistaa tänä vuonna 40 vuotta täyttävää ALIVE! levyään ja monet muutkin hienot levyt täyttävät tänä vuonna pyöreitä vuosia (UNPLUGGED 20 vuotta, ASYLUM 30 vuotta, UNMASKED 35 vuotta jne). Mutta ei ole myöskään ihan mitätöntä että tänä vuonna KAF juhlistaa omaa 10 vuotista taivaltaan. Luvassa ovat siis vuosikymmenen kovimmat bileet jotka eivät tule jättämään ketään kylmäksi. Juhlien aikataulu ja ohjelma on ollut työn alla jo pidemmän aikaa ja ne lienevät julkaisuvalmiina Huhtikuun loppuun mennessä. Tässä kohtaa voidaan oikeastaan paljastaa vain sen verran että juhlien ajankohta tulee olemaan jossain vaiheessa Lokakuuta…

Ja sitten vielä lopuksi pari käytännön asiaa. Uusi jäsenkausi on alkanut Huhtikuun alusta. KAF:in webkauppaan on päivitetty uutena tuotteena KAF:in jäsenkausi 2015-2016 ja sen ovat nopeimmat jo ehtineet uusimaankin. Kaikki edellisellä kaudella olleet edut ovat edelleen voimassa. Vastoin keskustelufoorumille olleita vääriä huhuja ON THE ROCKSIN etuudet ovat siis myös voimassa entiseen tapaan ja sehän on jo yksinään etu mitä yhdenkään janoisen KAF:laisen ei todellakaan kannata missata. Uusien jäsenkorttien postitus on jo alkanut ja niiden suhteen on myös tapahtunut pientä päivitystä. Mahdollisten väärinkäytösten estämiseksi uusissa KAF jäsenkorteissa on jatkossa mukana myös kortinhaltijan nimi. Muutoksen myötä yhteistyökumppaniemme on helpo tarkistaa että KAF etuja käyttävä asiakas on todella myös kortin haltija. Entiseen tapaan väärinkäytöksestä seuraa kortin takavarikointi jonka jälkeen mahdollisista muista jatkoseuraamuksista päättä sen hetkinen hallitus. Mutta eipä tässä nyt enempää tällä kertaa. Isoja ja hyviä juttuja on siis KISS:in ja KAF:in puolelta luvassa joten ei kun hyvää kevään jatkoa kaikille ja seuratkaa uutisointia! KEEP KISSIN’

Puheenjohtaja

Marko Syrjälä
kissfinland@hotmail.com

KISS ARMY FINLAND

Samankaltaiset artikkelit