|

Taistelutarinoiden haastattelut nyt yksissä kansissa!

KAF taistelutarinat haastikset kansi

Vuosien varrella KISS Army Finland on haastatellut sellaisia henkilöitä kuin Paul Stanley, Ace Frehley, Eric Singer, Bob Kulick ja monia muita ja nämä haastattelut ovat löytyneet vain fyysisistä Taistelutarinat lehdistä. Nyt päätimme tarjota kyseiset haastattelut yksissä kansissa, tai oikeastaan yhdessä PDF -tiedostossa. Lukeminen onnistuu mukavasti niin tabletilla, älypuhelimella, kuin vaikka ihan ruudulta! Eikä hinta ole paha, neljä euroa ja yhdeksänkymmentä senttiä eli 4,90 €! Mainio tapa antaa vaikka pieni tukeminen toiminnalle.

Haastattelut on kuvitettu uudestaan, eli yksi hyvä lisäsyy hankkia tuote vaikka kertaukseksi!

Mutta, mutta, ei tässä olla pelkästään lisää rahaa kinuamassa. Haluamme osoittaa myös tukea teille kaikille teille jotka olette tänäkin jäsenkautena meitä tukeneet jäsenmaksun muodossa. Tämä PDF -tiedosto meinaan lähetetään sähköpostilla kaikille tämän kauden jäsenmaksunsa maksaneille ja niille, jotka tulevat sen tällä kaudella maksamaan!

Eli, jos et ole vielä tämän kauden jäsenmaksua maksanut, nyt tuli yksi uusi syy sen tekemiseen, samalla voit tietysti nauttia niistä muistakin jäseneduista.

Tutustu ja tilaa siis tästä!

Tilauksen tehtyäsi saat linkin josta voi ladata tiedoston, linkki menee myös sähköpostiisi, josta voit ladata tiedoston myöhemmin.

Jos olet tämän kauden jäsen, mutta et jostain syystä ole saanut sähköpostia josta voit ladata pdf -tiedoton, tai on muuta kysyttävää ota yhtettä Anttiin: kokko@kissarmyfinland.com

Samankaltaiset artikkelit