Uuden puheenjohtajan terveiset

“KISS forever!”

Nyt, aikana jolloin KISS on aktiivisen keikkailun lopettanut, on faneilla entistä enemmän paikka todistaa tämä iskulause todeksi.

Itse musiikkihan ei katoa minnekkään, tallenteet pitävät siitä huolen. Lisäksi ainakin Gene bändinsä kanssa osoittaa, ettei isot pojatkaan halua lopettaa muistelemista. Viimeistä KISS Kruiseakaan tuskin on seilattu. Ace on ollut jo pitkään taustalla pitäen omaa perintöään yllä ja uutta musiikkia luoden. Eric Singerkään tuskin on soittanut viimeistä kertaa rummuillaan KISSiä. Paul Stanley – ken tietää – mitä tulossa. On monta syytä siis fanittaa jo siltä osin.

Aikoinaan erästä Kiss Army Finlandin jäsentä haastateltiin Helsingin NYT -liitteeseen ja häneltä kysyttiin että mikäs siinä KISSissä on niin erikoista. Vastaus kuului, ulkomuistin varaisesti, että vaikka tulisit hautajaisista ja laitat KISSin soimaan, olet taas hyvällä tuulella.

Tämä ajatus on helppo allekirjoittaa – kun maailman ja elämän haasteet painavat mieltä KISS on ollut minulle se keidas, joka muistuttaa että hetken saa olla vaan iloinen ja unohtaa oikean maailman haasteet – se aavikko sen keitaan ympärillä. Sellaista keidasta pitää vaalia. Sen haluan tehdä ja hauskempaa on jos sillä keitaalla on muitakin. Yli viidentoista vuoden ajan olen huomannut että keidas kelpaa Suomessa monelle muullekin. Sen vuoksi olen halunnut toimiakin ennen puheenjohtajaksi ryhtymistä KAFin hallituksessa taustalla.

Jokainen luonnollisesti nauttii KISS/KAF -bileistä ja lukea/katsella/kuunnella netistä kivoja juttuja KISSistä. Valmiiseen pöytään on helppo tulla, mutta pöydät eivät kata itseään. Kun toimitaan vapaaehtoisesti rakkaudesta bändiin ja hyvään tunnelmaan, se tarkoittaa mahdollisimman hyvää organisointia ja vastuunjakoa. Jos pöydän kattaminen jää liiaksi yhdelle, ei kattaja jaksa tulla enää juhliin. Puheenjohtaja on se, joka vastaa että kattaminen hoituu tasapuolisesti, tekijöitä kuunnellen ja kattajat tietävät kuka tuo mitäkin pöytään, ettei tule sekasotkua. Tähän vastuuseen olen valmis.

Seuraavana kattauksessa on luvassa Brucen keikat ja se kattaminen on hyvällä mallilla (tänään muuten varmistui että Tampereen paikka 29.5 vaihtui) ja hoidetaan loppuun. Gene tulee Kuopioon, ja siellä kokoonnutaan hyvässä seurassa.

Sitten on KAFin muu tulevaisuus. Potentiaalisia tapahtumaideoita KISSin ympäriltä voi luoda vaikka mitä. KISSin historia alkaa olemaan sen verran leveä Suomen osalta, että erilaista memorabiliaa mitä KISS on Suomessa tehnyt, on mahdollista tehdä ja näiden toteutus on suunnitteilla. Tribuuttibändejä löytyy Suomessa kivasti – ehkä joku ulkomaalinkin KISS -related vieras jossakin välissä taas.

Faneilta faneille siten miten fanit haluavat. Palkkashekkiä hallituksesta kukaan ei saa, mutta hyvää mieltä senkin edestä. Toisinaan se on rahaakin arvokkaampaa.

Hallitus järjestäytyi 5.5.2024 ja vastuunjako löytyy alta, ideoita mitä KAF voisi otetaan aina vastaan. Ne ideat voi lähettää puheenjohtajalle (kokko@kissarmyfinland.com), puheenjohtaja juttelee hallituksen kanssa ja katsotaan miten edetään. Faneilta faneille.

Loppuun pieni muistutus KAFin talouden perustasta. Jäsenmaksujen varassa olemme tehneet kaikki lukemattomat tapahtumat ja muut asiat niiden ympärillä. Jos tunnet intoa nähdä samanlaista tulevaisuudessa, ajattele sitä sijoituksena, 20 euroa/kausi. Toiveita ja ideoita saa esittää. You Got Nothing To Lose. 😉

– Antti Kökkö, pj.

Halltus eri puolilta Suomea järjestäytymiskokouksessa 6.5.2024 netin välityksellä, olemmehan KISS Army Finland

KISS Army Finlandin hallitus 1.4.2024-31.3.2025 ja vastuunjako:

Puheenjohtaja/nettikauppa: Antti Kökkö

Sihteeri: Martta Kinnunen

Taloudenhoitaja: Nelli Kamunen Sinokki

Jäsenvastaava: Nina Kökkö

Nettikauppa: Antti Kökkö

Nettisivut: Antti Kökkö, Nelli Kamunen

Facebook:  Kim Kuronen & kaikki hallituksen jäsenet

Sähköpostitiedotteet: Antti Kökkö

Logistiikka ja varapuheejohtaja: Daniel Järnström

KAFin Grafiikka (pääasiassa): Ville Sohlberg (PLO)

KV -yhteyshenkilö: Marko Syrjälä (PLO)

Samankaltaiset artikkelit