Nyt kun ollaan jo kohta syksyn loppupuolella, on aika kurkistaa syyskuun KISS uutisiin.

Syyskuun suurimpia uutisia oli uutinen KISSin jäähyväiskiertueesta. Kiertue oli varmasti monien mielestä odotettavissa, mutta nyt asiaan saatiin varmuus. End of the road: world tour -nimeä kantavasta kiertueesta uutisoivat Suomeksi esimerkiksi Kaaoszine ja Inferno.

Kiertueeseen liittyen Paul Stanley on antanut palautetta kriitikoilleen äänestään. Kaaoszine uutisoikin Paulin vastanneen Rolling Stone -lehden haastattelussa, että jos joku haluaa kuulla miltä hänen äänensä kuulosti KISS Alive! -levyn aikaan livenä, kannattaa laittaa kyseinen levy soimaan.

Ace Frehleyn osallistumisesta tulevalle kiertueelle on myös puhutti monessakin mediassa ja tätä asiaa on spekuloitu sosiaalisessa mediassa. Varmuutta tähän ei kuitenkaan vielä ole. Se tosin on varmaa, että nyt on mahdollista vuokrata Ace bestmaniksi häihin. Asiasta uutisoi Suomessa Soundi.

 

Linkit uutisiin: https://www.soundi.fi/uutiset/haluatko-haistasi-todella-ikimuistoiset-vuokraa-kiss-kitaristi-ace-frehley-bestmaniksi/

http://kaaoszine.fi/kissin-upea-ura-tulossa-tiensa-paahan-yhtye-suunnistaa-jaahyvaiskiertueelle-ensi-vuonna/

http://kaaoszine.fi/paul-stanley-aaniongelmistaan-jos-haluatte-kuulla-milta-kuulostin-livena-kiss-aliven-aikoihin-laittakaa-kiss-alive-soimaan

KISS lähtee viimeiselle kiertueelle – ”Jos et ole vielä nähnyt bändiä, nyt on sen aika”