Jäsen! Hanki kenttälippu ennen muita ja edullisemmin!

KISS pisti pommin ilmoittamalla keikat Euroopassa. Suomeen keikka osui päivälle 4.5.2017 ja KAF luonnollisesti kiirehti varaamaan kenttäpaikkoja faneilleen.

KISS Army Finlandin jäsenenä pääset ostamaan kenttälipun itsellesi ja kaverillesi KAFin kautta edullisemmin.

Kenttälipun hinta on 90 euroa, sis. postikulut.

Koska lippujen ostomahdollisuus on vain jäsenille, tiedot maksamisesta on lähetetty tämän kauden (1.4.2016-31.3.2017) maksaneille jäsenille sähköpostiin.

Lippuja on tarjolla kuitenkin vain 100 kpl, joten nopeasti toimiminen on kannattavaa täälläkin.

Joulun alla on kustannuksia itse kullakin. Voit maksaa halutessasi lipun kahdessa osassa. Puolet joulukuun loppuun menessä, puolet tammikuun loppuun mennessä.

Lipun KAFin kautta ostaneille on etuja luvassa tapahtuman yhteyteen järjestettävässä tapahtumassa! Tästä tietoja sitten lisää myöhemmin.

Jäsen, katsasta siis sähköpostisi ASAP! (sähköposti on se minkä olet ilmoittanut jäsentiedoissasi): Jos ongelmia laita sähköpostia: kokko@kissarmyfinland.com

EDIT:
– Jos jäsenyyden tekeminen on päässyt unhotumaan, kannattaa se hoitaa mahdollisiman nopeasti täältä, lähetämme maksuohjeet lipuille mahdollisimman pian.

– Jos liput loppuvat ennen julkista lipun myyntiä, tiedotamme siitä sähköpostilla, nettisivulla ja FB -sivullamme viimeistään sunnuntaina.

– Lippujen tilauksessa kysytään jäsennumeroa. Jos olet vastikään liittynyt jäseneksi, eikä sinulla ole vielä jäsennumeroa, ei huolta, laita jäsennumeroksi 666 niin hoidamme asian. 😉

Samankaltaiset artikkelit