Bruce Kulick

Mr. Lordi

Bobby Rock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KISS Expo juhlistaa bändin Revenge -levyä Helsingissä lauantaina 25.11.2017 – mukana Bruce Kulick!

KISS Army Finland järjestää KISS Expon lauantaina 25.11.2017 Helsingissä On The Rocks ravintolassa. Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään itse Bruce Kulick, KISSin lead -kitaristi vuosilta 1984-1996.

Bruce Kulick vastaa fanien kysymyksiin Q&A -tilaisuuden merkeissä. KISS Revenge -levy, jolla Bruce Kulick myös soittaa, täyttää tänä vuonna 25 -vuotta ja sen kunniaksi Kulick tulee esittämään levyn teeman mukaisen keikan myöhemmin illalla On The Rocks -ravintolassa. Myös erillinen Meet & Greet -tilaisuus järjestetään.

Bobby Rock on, paitsi entinen Vinnie Vincent Invasion -bändin rumpali, myös maailmanlaajuisesti tunnettu artisti monella osa-alueella. Mies on kirjoittanut seitsemän kirjaa, julkaissut DVD:itä ja on myös tunnustettu fitness- ja terveysasiantuntija. Bobby on levyttänyt ja esiintynyt mm. sellaisten artistien kanssa kuten Slaughter, Hardline, Nitro, Nelson, Alcatrazz feat. Graham Bonnet, Scrap Metal ja Gary Hoey. Nykyään Bobbyn päätyönä on soittaa Lita Fordin bändissä, jossa mies on viihtynyt jo useamman vuoden ajan. Sen lisäksi Bobby on julkaissut myös sooloalbumeita ja tehnyt rumpuklinikoita ympäri maailmaa.

Bobby pitää Expossa rumpuklinikan, tekee Q&A-session ja on muutoin fanien käytettävissä nimmarointia ja fanikuvia varten. Hyvin todennäköistä on myös se, että Bobby nähdään muutaman biisin verran rumpukitin takana illan muiden esiintyjien kanssa…

 

Mukaan levyn juhliin osallistuu myös KISS Army Finlandin perustaja ja omalle työssään KISSin suureksi innoittajaksi ja vaikuttajaksi mainitseva eurovisuvoittaja Mr. Lordi, eli Tomi Putaansuu. Esiintyjälistaa tullaan vielä päivittämään ja lisää julkistuksia on tulossa vielä lähiaikoina.Mukana menossa on myös yksi isoimmista KISS oheistuoteisiin erikoistunut KISS Museum (www.kissmuseum.com) sekä joukko muita myyjiä. Paikalla myös mahdollisuus tuoda omaa KISS tavaraansa myyntiin erilliselle KAF -kirpparille.

 

Paikalla mahdollisuus hankkia nyt syksyllä ilmestyvä Ruotsin Army johtaneen Johan Kihlbergin kirja KISS Klassified -kirja. Kirjassa 600 sivua ennen näkemättömiä kuvia ja keskittyy Kihlbergin muistelmiin hänen ollessaan mm. Paul Stanleyn ja Gene Simmonsin kanssa studiolla, Eric Carrin kanssa kaljalla, esiintymisestään Vinnie Vincentin kanssa, Bruce Kulickin kiertuemanagerina.

Kirjan FB -sivut

Ennakkotilaus (EU:n sisällä): http://bit.ly/2obrY05

EU:n ulkopuolella: http://bit.ly/2nyBjMA

 

Tapahtuma jakautuu seuraavasti

Klo 13.00 On The Rocksin alakerta aukeaa Expolle.
Klo 18.00 Ovet sulkeutuvat hetkeksi.

Klo 21.00 Ovet avautuvat uudestaan ja illan keikka alkaa
Soitto jatkuu aina n. klo 1.00:een asti.

Tapahtuman yksityiskohdat ja lisävieraat varmistuvat myöhemmin, kuten myös lippujen hinnat.

Ikärajat: Expo itsessään ikärajaton (rajattu anniskelualue), keikka K-18.

Majoitus:

Best Western Carltonista Expo-yöpyminen alennuksella!

Tarvitsetko yöpaikan Expon ajaksi? KISS Army Finlandin ja On The Rocksin yhteistyökumppani Best Western Hotel Carlton tarjoaa 15 %:n alennuksen yöpymisestä, kun käytät varauksen yhteydessä koodia ”KAF2017”. Varaukset tulee tehdä joko puhelimitse (+358 9 6841320) tai sähköpostilla booking@carlton.fi Huonevaraus sisältää aamiaisen ja wifin.

Best Western Hotel Carlton sijaitsee Kaisaniemenkatu 3:ssa Helsingin ydinkeskustassa, aivan päärautatieaseman ja On The Rocksin vieressä, 160 metrin/2 min. päässä Rocksista (Ks. Google Map) Hotellissa on 24h auki oleva vastaanotto sekä samassa rakennuksessa kahvila ja ravintola. Hotelliin on helppo tulla, sillä se sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Huoneita hotellissa on 21, joten varaa pian omasi!

Best Western Hotel Carltonin sivut

 

 

 

Expon FB -Event

Lisätiedot ja kyselyt tapahtumaan liittyen:
Marko Syrjälä
Puheenjohtaja, KISS Army Finland
marko.syrjala@kissarmyfinland.com

Antti Kökkö
Varapuheenjohtaja
kokko@kissarmyfinland.com

(In English)