|

KAFin jäsenarvonta suoritettu, lisää tulossa!

KISS-keikkajuliste-17-6-1997

KISS Army Finland on suorittanut jäsenarvonnan, jonka palkintona oli vuoden 1997 Reunion kiertueen Hartwall -keikan juliste!

Ensimmäinen arvonta suoritettiin valvotusti ja kas kummaa, voitto kolahti hallituksen jäsenelle Kim Kuroselle! Arvonnassa oli mukana kaikki tämän kauden jäsenmaksunsa 15.5 mennessä maksaneet ja joskus se onnetar kolahtaa ihan talkoolaisillekin. Onnea Kim!Jäsenarvonnat tulevat jatkumaan!

Kelpo voittajana Kim päätti lahjoittaa puilestaan omata KISS -holvistaan pari keräilykappaletta. Seuraavassa jäsenkilpailussa arvotaan ensimmäisenä palkintona 2017 julkaistu uusi Lynn Goldsmithin KISS -kirja joka käsittää vuodet 1977-1980! Kirjassa löytyy mm. uusi haastatteluita ja ennennäkemättömiä kuvia. Kirjan taitto on kaunista ja alta voit videosta vilkaista miltä kirja näytää!

Toisena palkintoa Kim lahjoittaa vielä Paul Stanleyn Backstage -passi -kirjan!


HUOM!

Arvonnan ajankohta ilmoitetaan myöhemmin! Arvontaan pääsee kuitenkin osallistumaan kaikki tämän kauden jäsenmaksunsa (1.4 alkaen) maksaneet! Jäsenmaksun voi aina suorittaa täältä niin pääsee seuraavaan arvontaan!Pääpalkinnon esittelyä olkaa hyvät:

Samankaltaiset artikkelit