|

KISS SUOMEEN 4.5.2017! + jäsenliput neuvottelun alla

kiss-ticketmaster-iso

Päivän uutispommina Live Nation ja Ticketmaster julkistavat Kiss-keikan 4.5.2017 Helsingin Hartwall Areenalla! Kiss palaa Hartwall Areenalle 20 vuotta ensimmäisen Suomen maaperällä vetämänsä maskikeikan jälkeen. Kiss oli Areenan historian ensimmäinen keikkansa loppuunmyynyt bändi 1997 ja 2008 vuoden Alive 35 -kiertueella yhtye pisti ennätykset uusiksi myymällä Areenan 7 minuutissa loppuun, jonka seurauksena järjestettiin myös toinen, sekin loppuunmyyty keikka.

Lisätietoa tulevasta kiertueesta tihkunee lopputalvesta. Ehkäpä suuri yleisö Euroopassa pääsee maistamaan Kissin viimeaikoina tarjoamia herkkupaloja, kuten Creatures of the Night -albumin kappaleita.

Lämppäristä ei vielä ole tietoa.

Linkissä Ticketmasterin uutinen aiheesta!

EDIT 29.11.2016: 

KISSin keikkailmoituksen myötä jäsenistömme on luonnollisesti ruvennut kyselemään ennakkolippujen perään.

Juuri nyt tilanne on se että neuvotteluja keikkajärjestäjän kanssa käydään. Ilmoitamme tietysti tuloksesta heti kun neuvottelut on saatu päätöksen. Ilmoitus tulee niin tänne kuin nettisivuillemme ja myöhemmin myös sähköpostiedotteeseemme.

Keikkailmoitus yllätti myös meidät, mutta asian suhteen touhutaan. Pysykää virittäytyneinä, stay tuned, noin niinkuin lontooksi.

Samankaltaiset artikkelit