KISS Rum Kollectionia saatavilla 1.12.2020 Alkosta

KISS Army Finland on ollut yhteyksissä maahantuojaan ja meillä on ilo kertoa, että KISS -Rommia on saatavilla 1. joulukuuta alkaen Alkon tilausvalikoimista!

Vinngruppen/Brewes4U:lla on ilouutisia:

Legendaarinen Rock ikoni KISS valtaa juomamarkkinoita KISS Rum Kollectionin rommeilla, johon kuuluvat KISS Black Diamond Premium Dark Rum ja KISS Detroit Rock Premium Dark Rum.

Bändille, joka on tuottanut klassisia albumeja 70-luvun alkupuolelta lähtien ja joka määrittelee monen sukupolven musiikkimaun kaikkialla maailmassa; Mikä olisi parempi tapa juhlia heidän pitkää matkaansa kuin kahdella premium-rommilla, jotka kunnioittavat legendaarisin hetkiään!

KISS Black Diamond Premium Dark Rum on saanut nimensä ja ulkoasunsa kappaleesta KISS:n debyyttialbumilla, joka julkaistiin vuonna 1974. KISS Black Diamond Premium Dark Rum on poikkeuksellisen sileä sekoitus karibialaisia tynnyri kypsytettyjä rummeja, joista vanhimmat on kypsytetty aina viitentoista vuoteen asti.

KISS Detroit Rock Premium Dark Rum on saanut nimensä yhdestä faneiden suosikkikappaleesta ”Detroit Rock City”. Tämä poikkeuksellisen sileä rommi on sekoitettu Dominikaanisen tasavallan hienoimmista 8-15-vuotiaista tummista tynnyri kypsytetyistä rommeista.

Daniel Henriksson – ”Master Blender” on yhdessä bändin kanssa luonut tasapainoisen mutta vaikuttavan rommin, joka houkuttelee yhtä lailla rommin juojia kuin myös KISS-faneja ympäri maailmaa.

KISS-fanit arvostavat myös pullon taidetta, jossa on monia viitteitä Detroit Rock Cityn kanssa avautuvaan KISS: n legendaariseen kaksinkertaisen platinan palkittuun Destroyer-albumiin.

KISS:n perustajajäsen Paul Stanley: ”Kun Brands For Fans lähestyi meitä, ehdotimme KISS Rum -kokoelmaa. Mestarillisesti sekoitetut rommit on jo itsessään taidon näyte, sellaisenaan nautittuna tai Cocktailiin sekoitettuna. ”

(Tiedote luettavissa myös maahantuojan omilta sivuilta)

 

Samankaltaiset artikkelit