KISS uutiskatsaus – toukokuu 2018

KISS Army Finland alkaa tästä eteenpäin julkaisemaan kuukausittain pienen kertauskatsauksen KISSin toimintaan edelliseltä kuukaudelta muistin virkistämiseksi ja mahdollisten missausten korjaamiseksi. Internet on tiedon valtatie ja uutta tietoa tulee jatkuvasti. Joskus on hyvä pysähtyä ja katsoa mitä kaikkea sitä onkaan tapahtunut. Lista ei ole täydellinen, joten jos sinulle tulee mieleen jotakin mainitsemisen arvoista KISSistä toukokuulta, voit lähettää mailia osoiteeseen kissarmyfinland@gmail.com.

Katsaus toukokuuhun 2018

Toukokuussa suomalaismedioista erityisesti Soundi uutisoi KISSistä varsin paljon.

  • Ehkä yllättäen demoni kuitenkin jopa myönsi muuttaneensa mielipidettään kannabiksen suhteen, jossa näkee hyvän bisnessraon. Onpahan totuus tuosta aineesta mikä tahansa, ei Genen yleisestä julkisuuskuvasta sana ”erehtyväinen” tule ensimmäisenä mieleen.
  •  Tähtilapsi puolestaan lyö naulaa arkuun idealle, että KISS tekisi vielä yhden levyn. Genehän on jo vedonnut pitkään levynmyynnin vähäisyyteen. Nyt kun toinenkin nokkamies sanoo näin… Never say never, mutta ei nyt pidätetä henkeämme uuden levyn suhteen näillä tiedoilla. Tosin samaa perustetta, eli vain klassikoiden kelpaamisesta massalle, puhui Paukka aikoinaan ennen Sonic Boomia. Ei sekään pahitteeksi olisi jos soololevyä edes saataisiin maistaa tai paria uutta biisiä…
  • Tommy Thayer puolestaan osoittaa, että rock’n’roll ja akateemisuus voivat asua samassa ihmisessä. Oregonilaisyliopisto kun päätti palkita miehen kunniatohtorin arvonimellä hänen ansioistaan. Joskus sanottiin, että rockmusiikki johtaa saatananpalvontaan, joskus ihan vain huumeisiin. Nyt on osoitettu se, että rockmusiikin ohella voi saavuttaa akateemistakin tunnustusta.
  • KISS-merchandise puolelta ehkä kiinnostavimpana uutukaisena (ainakin omasta mielestäni) voisi sanoa uuden KISS-sarjakuvan, jossa on mukana kulttiklassikko Evil Dead -elokuvista tuttu Bruce Cambellin esittämä, toisen kätensä moottorisahaan vaihtanut, demoneita jahtaava Ash! Mielenkiintoinen, joskin myös aika sopivan tuntuinen kombinaatio. Vaikka KISS-kamaa on tarjolla jos jonkinlaista, tämä menee omassa hankintalistassa aika kärkisijoille.
  • Kuvakaappaus KISS -pöydasta KISSin FB -sivullaKISSistä on moneksi, sisustaa voi kämppänsä virallisella merchandisella, mutta sopiihan se omaehtoisen askartelun teemaksikin. KISS noteerasi tämä antamalla tunnustusta suomalaiselle Marialle, joka kustomoi* yhdessä poikaystävänsä tämännäköisen pöydän! (Kuvan saa suuremmaksi näpäyttämällä)

——-

Tässä siis katsaus KISSiin toukokuussa 2018. Kesäkuu on alkanut, katsotaan heinäkuun alussa mitä siitä saadaan irti!

(Tähän loppuun sitten muistutus, että tekstissä esitetyt mielipiteet on kirjoittajan omia eikä edusta KAFin virallista kantaa jne ja KAFin jäsen saa olla vaikka olisi vähän eri mieltä jne)

*Päivitys 5.6. klo 21.03 Pöydän omistajan pyynnöstä pieni tarkennus, kyse oli vanhan pöydän kustomoinnista ei teettämisestä kuten artikkelissa aikaisemmin mainittiin.

Samankaltaiset artikkelit