|

Päivitä jäsenyytesi tai liity! Uusi jäsenkausi on nyt täällä!

Jäsenkortti 2018-2019

Uusi jäsenkausi on taas täälä.

Uuden jäsenkauden ensiaskeleita otetaan jälleen Suomen KISS -rintamalla. Varmaa nyt on ainakin se, että Gene -setä tulee länsinaapuriimme 2. kesäkuuta sooloilemaan ja jonkin sortin edustus KAFilaisia sinne lähtee. Facebookissa on asiaa varten perustettu vapaamuotoinen ryhmä, jossa voi kysellä asiasta kiinostuneiden suunitelmia paikanpäällä, matkaluun liittyen jne. eli jos matkaseuraa ja vaikka kavereita jakamaan majoituskustannuksia tarvitsee on tämä oiva paikka.

Puheenjohtajamme Marko Syrjälä kirjoittelee muista näkymistä piakoin. Sanovathan myös sääntömme että vuosikokouskin pidetään tässä parin kuukauden sisällä jossa asiat lopullisesti päätetään jäsenistön kesken.

Näitä ja monia muita odotellassa voi tosiaan hankkia uuden kauden jäsenkortin jotta jäsenedut pysyvät voimassa. Toki kaikki uudetkin halukkaat ovat lämpimästi tervetulleita liittymään joukkoon!

Ps. Jäsennumerot pyritään pitämään mahdollisuuksien mukaan ennallaan, mutta mikäli uudelle jäsenelle ei ole ”tyhjää” jäsennumeroa ole, hän aikaisemman jäsenen numeron. Numerollahan sinänsä ei ole merkitystä äänivaltaisuudeen tms. oikeuksien kanssa. Muistetaan myös, että jäsenedut ovat henkilökohtaisia ja yhteistyökumppanimme voivat pyytää virallista henkkaria tarkistaessaan täsmääkö se jäsenkortissa olevan nimen kanssa.

 

Rokataan ja juhlitaan koko jäsenkausi!

Samankaltaiset artikkelit