|

Uutiskatsaus – Heinäkuu 2018

(Kuvalinkki: Iltasanomat.fi 19.7.2018)
(Kuvalinkki: Iltasanomat.fi 19.7.2018)

Heinäkuussa näytti olevan uutisrintamalla ehkä hieman hiljaisempaa myös KISSin osalta, mutta jotakin sieltäkin ponnahti ylös. Ilta-Sanomat uutisoi 19.7 hauskasta tapahtumasta jossa mukana oli niin Gene Simmons, Lordi kuin Korpiklaanikin. Kaksi viimeksimainitua onnistuivat yhteispelillä auttamaan Iso-G:tä hänen soolokiertueellaan miehen tarvitseassa varabassoa kun omasta katkesi kieli. Samaisesta hyvin päättyneestä tapahtumasta uutiosi lyhyesti myös Soundi. Uutisista voi myös katsoa kuinka Gene pyytää Korpiklaanin miehiä lavalle tulkitsemaan KISSin anthemia.

Vinnie Vincent tekee tosiaan ainakin jonkinsuuntaista paluuta lavoille. Akustinen keikka on 7. joulukuuta Memphisissä. Hardcore KISS -faneille taitaa yhdellä jos toisella on tuo päivämäärä kalenterissa. Riittääkö tämän poppoon vastaanotto haukuttelemaan VV:tä tekemää enemmän keikkoja? We’ll see…

Eikä KISS olisi KISS ilman uusia oheistuotteita, joita julkaistiin heinäkuussa jälleen jokunen. Jos on päässyt ohi, tässä kertauksena ja vinkkinä lisähankinnolle joita kunnon KISS -fanin kuuluu hankkia:

Tässäpä siis tällä kertaa kaikki mitä saimme heinäkuulta ongittua. Jos sinulla tulee heinäkuulta jokin mainitsemisen arvoinen juttu mieleen laita vaikka sähköpostia tulemaan hallitus(at)kissarmyfinland.com. Myös FB -sivujen kautta voi asiassa lähestyä.

Samankaltaiset artikkelit