|

Marraskuun 2018 uutiskatsaus

Marraskuun alun taitaa muistaa jokainen Suomen KISS -fani tulevan keikkajulkistuksen hieman ei niin sulavan menon myötä.

KISSin keikkapäivämääriä oli jo hyvän aikaa tipahdellut ja Venäjän ja Ruotsin välissä tuntui olevan tyhjää tilaa. Spekulaatioita Rockfestiin liittyen liikkui. Kävipä sitten niin että 5.11 pääsi noiden tulevien festareiden toinen esiintyjä Disturbed lipsauttamaan  uutisen ennen festivaalin järjestäjiä. Oli oikeastaan viikon ns. ”varmaa” mille festarille KISS -fanin kannattaa suunnata kesällä 2019.

Kuva: Hämeen Sanomat

 

 

 

 

 

 

 

 

Viralliseksi homma muuttui maanantaina 12.11.2018, uutisointia ympäri Suomen mediaa, oheinen listaus ei varmastikkaan ole täydellinen mutta antanee kuvaa, että homma on huomioita niin Rock -lehdissä kuin paikallislehdissäkin:

—————

Oli KISSiä muutoinkin kuin tulevan keikan puolesta medioissa.

Paul Stanley oikoi vanhaa spekulaatiota siitä olisi Eddie Van Halen ollut lähellä liittyä KISSiin. (Vastaus: Ei ollut)

Avaruusässä mm. vastasi omalta osaltaan spekulointiin mahdollisesta palaamisestaan jäähyväiskiertueelle ja tunnusti myös omia virheitään bändin historiaan liittyen. Lisäksi hän muisteli 70 -luvun alun, ei niin hohdokkaita keikkamuistoja.

Mielenkiintoinen artikkeli on myös Ultimate Classic Rockin Bruce Kulick -haastis jossa mies puhuu millaista oli soittaa Kiss Kruisella vähän harvinaisempaa KISS -materiaalia:

Kuva: Ultimate Classic Rock

Samankaltaiset artikkelit