Puheenjohtajan terveiset ja kokouskutsu 30.5.2019

KISS ARMY FINLAND 

Uusi jäsenkausi on ollut päällä jo hyvän tovin, ja paljon mielenkiintoista tapahtumaa on taas tarjolla niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Päällimmäisenä pinossa on tietysti muutaman päivän päästä Saksasta starttaavaa KISS -kiertue, ”The End of The Road”. Varmasti suurin osa jäsenistöstämme on suuntaamassa Hyvinkäälle Kesäkuussa, ja miksipä ei, kysyn minä?

Luvassa on mahdollisesti KISS -orkesterin vihoviimeinen esiintyminen Suomessa, ja ne pätkät mitä on meneillään olevasta kiertueesta onnistunut näkemään, ovat olleet vähintäänkin lupaavia. Uusittu lavashow on suorastaan spektaakkelimainen, ja miehet tuntuvat olevan muutoinkin kovassa iskussa.

Monen muun tavoin, olen Hyvinkään lisäksi katsastamassa muutaman muunkin kiertueen keikan. Ainakin Swedenrock, ja Glasgow ovat kalenterissa. Ehkä niitä sinne eksyy muutamia lisääkin. Aika näyttää. Kissin ”viimeisestä” kiertueesta voi toki olla aina montaa mieltä, mutta jos otetaan huomioon realiteetit, niin kyllähän se loppu on nyt ihan oikeasti lähellä. Siksi suosittelen lämpimästi kaikkia kynnelle kykeneviä bändin nyt katsomaan, nyt kun se on vielä mahdollista.

Hyvinkään Rockfestistä tulikin mieleen, että me, Kiss Army Finland, päätimme tällä kertaa olla järjestämättä mitään isompaa oheistoimintaa keikan ympärille. Viime kerralla meillä oli ihan huikeat jatkot On the Rocksissa, mutta tällä kertaa totesimme että keikan ollessa Hyvinkäällä, niin logistisesti, ja aikataulullisesti tässä ei yksinkertaisesti ole aikaa, eikä mahdollisuuksia, vastaavia bileitä tällä kertaa järjestää. Toki KAF on näkyvästi esillä ja näkyvissä Rockfestissä, emmekä todellakaan pistä pahaksemme, jos yleisössä näkyy runsain määrin KAF paitoja ja muuta aiheeseen liittyvää.

”End of the Road” on se tämän vuoden isoin juttu, mutta kaikkea muutakin tapahtuu KISS rintamalla. Ace jatkaa kiertämistä, ja on hyvinkin mahdollista, että mies nähdään, jos ei Suomessa, niin ainakin Euroopassa vielä tämän vuoden aikana. Bruce Kulick työstää uutta albumiaan yhdessä Kiss Kruiseilta tutun taustabändinsä kanssa, ja Peter Crisskin aktivoituu ainakin parin julkisen esiintymisen ajaksi. Vinnie Vincent taas puolestaan tarjoaa kansalle sirkushuveja säännöllisin aika-ajoin peruutettujen esiintymiensä ja lausuntojensa muodossa. Kaikki tyylillään, vai tavallaan, eiköstä?

Niin, ja sitten meillä on toki tuo juuri mainittu Kiss Kruise, järjestyksessään yhdeksäs. Se starttaa tuttuun tapaan taas lokakuussa. Itse jätän sen tällä kertaa väliin.Seitsemän peräkkäisen vuoden jälkeen tekee ihan hyvää pitää ”välivuosi”, ja tehdä sitten ”comaback” taas seuraavana vuonna, joka on faktoihin perusten se vihoviimeinen Kruise. Mutta, Kissin tapauksessa… ”You never know for sure?” Mutta siinä kaikki tässä kohtaa. KAF tulee lähiaikoina julkistamaan parikin aktiviteettia loppuvuodelle, joten niistä lisää tuota pikaa. Eipä tässä muuta kun ”Keep on Kissin’!!!”, ja nähdään kohta Hyvinkäällä!

Marko Syrjälä 
Puheenjohtaja
KISS Army Finland/KAF Music Assocation ry

———-

Vuosikokous 30.5.2019 klo 18.00

KISS Army Finlandin virallinen vuosikokous järjestetään torstaina 30.5. On The Rocksin (Mikonkatu 15, Helsinki) alakerrassa klo 18.00 kesto n. 2 tuntia.Äänivaltaisia kokouksessa ovat jäsenkauden 1.4.2019-31.3.2020 lunastaneet. Kokouksessa käydään läpi edellisen jäsenkauden (1.4.2018 – 31.3.2019) asiat, päätetään tulevan kauden suuntaviivoista ja valitaan uudet toimijat. Siitä puheenollen…

… kiinnostaako toiminta KAFin hallituksessa?

KISS Army Finland on vapaaehtoistyötä jäseniltä jäsenille. Olemme vuosien saatossa hankkineet monia KISSin taustavaikuttajia Suomeen. Sen lisäksi olemme järkänneet lukuisia tribuuttikeikkoja, tuottaneet fanimateriaalia ja hoitaneet KISS-tiedotusta Suomessa.Jos sinulla on kiinnostusta ja ideoita KAFin suhteen sekä valmiutta toteuttaa niitä, tässä sinulla on tilaisuus päästä vaikuttamaan toimintaamme. Hallitustyöskentely tapahtuu pääasiassa suljetussa ryhmässä Facebookissa, jossa ideoita jaetaan ja päätöksiä tehdään. Erityisesti arvostaisimme WordPressin hallintaa, halua ja taitoa tiedottamiseen, kuvankäsittelytaitoja ja valmiutta olla tapahtumissa jeesaamassa käytännön järjestelyissä. Oman auton käytömahdollisuudesta myös plussaa ja korvaus sen käytöstä on mahdollista. Jos sinulla on näihin asioihin intohimoa ja halua kehittää taitojasi niiden saralla, niin nyt sinulla on mahdollisuus tehdä sitä rakastamasi yhtyeen parissa!

Lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi sähköpostilla kissarmyfinland@gmail.com ja/tai tule kokoukseen. Voi olla, että hallitusta valittaessa nimesi tulee hallituslaisten joukkoon. Jos näin on, olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Kokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto

6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus

8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

9. Valitaan yksi  toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja

10. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

11. Päätetään kokous

Samankaltaiset artikkelit