Animalize- ja Asylum -levyjen vaikuttaja Convention II:seen!

JEAN BEAUVOIR
Jean Beauvoir vahvistaa Convention II:sen osanottajalistaa!

Muusikko ja tuottaja ikonisen vaalean mohawkin alla, Jean Beauvoir, on tehnyt yhteisyötä mm. John Waiten, Ramonesin, Nona Hendryxin, Cameon, The Pretendersin, Deborah Harryn, Lionel Richien, Nile Rogersin, Doron, Glenn Hughesin, N ’SYNCin, Desmond Childin ja monien muiden kanssa. Miehen musiikkia on kuultu myös mm. Sylvester Stallonen ”Cobra” -elokuvan soundtrackilla, jolta löytyy miehen uran suurin hitti, ”Feel the Heat”, sekä useissa TV -sarjoissa.

KISS faneja kiinnostanee kuitenkin eniten se, että mies on paitsi soittanut likipitäen kaikki bassoraidat bändin ”Animalize” ja ”Asylum” levyille, myös se, hän on sellaisten KISS kasarihittien kuten ”Uh All Night”, ”Who Wants to Be Loney” ja ”Thrills in the Night” takana.

Beauvoirin esiintyvän artistin ura sain alkunsa 80- luvun alussa legendaarisen, ja jo edesmenneen, Wendy O Williamsin luotsaamassa psychopunkbändissä The Plasmaticissa. Myöhemmin mies on esiintynyt, paitsi sooloartistina, myös omien bändiensä Voodoo X ja Crown of Thorns semä mm. Little Stevenin Soul Disciplesin ja Bruce Springsteenin kanssa. Nykyään Beauvoir tekee musiikkia sooloartistina ja hänet on rankattu 50:n vaikutusvaltaisimman Black Rock -taiteilijan joukkoon. Hänen kädenjälkeään löytyy yhteensä yli 230 albumilta ja määrä on kasvussa. Mies toimii myös perustamansa Voodoo Island Entertainment Groupin toimitusjohtana. Suomessa mies on nähty viimeksi vuonna 1995, jolloin mies esiintyi Crown of Thorns yhtyeensä kanssa Turun Ruisrockissa.

Eli päivämäärä 23.3 kalenteriin jos se ei sielä jo ole!

Samankaltaiset artikkelit