Jäsenarvonta on suoritettu ja voittajat julkistettu

Julkistimme aiemmin jäsenarvonnan kaikille tällä kaudella jäsenmaksunsa maksaneille. Onnelliset voittajat on nyt arvottu ja tällä kertaa arpaonni suosi seuraavia henkilöitä: Esa Liimatainen, Robert Walli ja Sami Rautiainen. Onnittelut vielä kaikille voittajille! Alta voit lukea voittajien terveiset KISS Army Finlandin jäsenille.

”Aurinkoa ja rakkautta kaikille KAFfilaisille ja rokataan kohti auringon laskua. Rock on ” – Esa

” Tuntuu hyvältä ja etuoikeutetulta. Nimmarin saaminen on piste iin päälle. Brucen näkeminen/kuuleminen oli kuin paluu jäähalliin vuonna ’88, joka keikkana oli todella kova. Sano jengi mitä hyvänsä. Kiitos siis vielä kerran mitä nöyrimmin”. – Roope

”Kiitos KAFilaisille ja onnettarelle! Valitettavasti en itse päässyt tällä kertaa osallistumaan Brucen tapaamisiin, mutta nimmaroitu juliste vähän lohduttaa. Se pääsee ehdottomasti kunniapaikalle MSG 2.12.2023 julisteen viereen – alkoihan oma fanitukseni juurikin Animalizen julkaisun jälkeen Brucen otettua kitaroinnin haltuun.

Erittäin mukavaa ja musapainoitteistä kesää KAFilaisille – KISS on (ehkä) lopettanut, mutta KAF jatkaa vahvana! ” – Sami

Uusia jäsenarvontoja on vielä tulossa, joten nyt viimeistään kannattaa liittyä jäseneksi. Jäsenyyden kuluvalle kaudelle saat lunastettua helposti verkkokaupastamme.

Samankaltaiset artikkelit