| |

KAFin uudet sivut ovat täällä!

Kuten kuvasta näkyy, KISS Army Finlandin uusi verkkosivusto on täällä. Ulkoasua on rempattu ja tekninen toimivuus laitettu jälleen kuntoon. Aikaisemmat sivut kärsivät teknisistä ongelmista, joiden myötä niiden päivittäminen ja käyttäminen oli vaikeaa.

Tulemme lähiaikoina päivittämään sivuillemme kuvagalleriaa KISSin historian vaiheista kuin myös KAFin toiminnasta vuosien varrelta. Nykyinen KISS Army Finland on päässyt jo täysi-ikäiseksi toiminnan alettua vuonna 2005. Time flies when you´re having fun!

Verkkosivujen uudistuksen yhteydessä päätimme lopettaa jo vuosia hiljaiseloa pitäneen Foorumimme. Keskustelu suomalaisten KISS-fanien kesken ei kuitenkaan ole loppunut. Suosittelemme Facebookin käyttäjille KISS Army Finland -ryhmää, ja avasimme syksyllä myös Discord -kanavan.

Uudet jäsenkortit ovat myös täällä!

KAF jäsenkortti2023-2024

Uusi jäsenkausi on taas täällä ja se tarkoittaa uusia jäsenkortteja joiden kautta toiminta jatkuu! Tämänkertainen jäsenkortti juhlistaa rakkaan bändimme viisikymppisiä! Se on varmaankin End Of The Road bändille jossain muodossa, mutta musiikki ja sen kuuntelu hyvässä porukassa jatkuu!

Kertaa jäsenetumme mitä kortilla saa ja uusi jäsenyytesi täältä!

Samankaltaiset artikkelit