Radio Cityn sivuilla referaatti Paul Stanleyn haastattelusta.

Radio City referoi haastattelua jossa Paul Stanleyn varsin avoimesti kertoo ettei KISSin 70 -luvun biisit mene samalla tavalla kuin ennen. Syy on hänen mukaansa ikä, jolle ei hänen mukaansa oikein mitään voi.

”- Ihmiset eivät ymmärrä, että laulaminen vaatii lihaksia – tässä tapauksessa äänihuulia. Iän myötä ne muuttuvat jäykemmiksi, ja tarvitaan yhä enemmän ilmaa niiden liikuttamiseen, eivätkä ne silti värise samoin kuin ennen. Laulajat joutuvat ennemmin tai myöhemmin tilanteeseen, jossa joutuvat laulamaan eri tavalla.”

Ehkä hieman uutena tietona Paukka hakee kuitenkin vertaistukea muista artisteista

”- Mutta jos haluan lohdutusta, täytyy vain katsoa muita aikalaisiani, koska he ovat kaikki samassa tilanteessa. Aina kun kohtaamme, puhumme siitä, miten joudumme laulamaan vuosikymmeniä vanhoja kappaleita, joita emme ikinä uskoneet laulavamme vielä tässä iässä.”

KISSIn kappaleista puhuttaessa niiden paraneminen ajan myötä on (myös) Paul Stanleyn mukaan verrattavissa viineihin. Uutena ”tulokkaana” ikiklassikoihin Paul näkee Psycho Circuksen.

”Psycho Circus (1998) on muuttumassa kappaleeksi, jota koko yleisö laulaa.”

Onko näin, se jäänee nähtäväksi.

Lähde: Radio City

Koko haastattelun voi lukea täältä, haastattelussa kiinnostavia mielipiteitä myös Acen ja Peterin kirjoista sekä aina ajatuksia herättävästä ”uuden sukupolven” Kissistä.

Samankaltaiset artikkelit