|

Tuo KISS -tavarasi Expoon myyntiin!

Mikäli KISS -kokoelmaasi on päässyt tuplakappaleita levyjä tai muuten haluat somistaa KISS -kokoelmaasi uuteen uskoon, voit nyt tuoda haluamasi tavarat Expoon myyntiin! Asiakkaasi säästää postikuluissa ja onhan kaupankäynti on aina livenä parempaa kuin netissä! Eikä varsinkaan jäsenenä homma ole hinnasta kiinni, viiden euron muodollisella maksulla saat tuoda kymmenen tuotetta! (Ei-jäsenet, 15 euroa)

Ohjeet kirppiksellä myyjille

Voit tuoda haluamasi tuotteet myyntiin sitä varten varatulle pöydälle. Myyntihenkilökunta tulee KAFin puolesta. Pöytämaksu on jäsenille 5 euroa ja muille 15 euroa. Tuotteita saat tuoda 10 kpl.

1. Merkitse myymiisi tuotteisiin selkeästi hinta ja myyjänumerosi. Voit käyttää esim. valkoisia tarralappuja. Myyjänumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä KAFin edustajalta.

2. Toimita KAFin edustajalle lista, jolle merkkaat myymäsi tuotteet hintoineen. Ilmoita myös yhteystietosi ja myyjänumerosi.

3. Huolehdi, että tuotteesi ovat myyntikunnossa ja siistejä.

4. Vastaat itse tavaroidesi tuomisesta paikalle ja niiden viemisen pois viimeistään expon loppuessa. KAF ei varastoi eikä kuljeta tavaroita.

Ilmoittautuminen 30.10. mennessä (jos olet jäsen, ilmoita myös jäsennumerosi):

karoliina.korhonen@kissarmyfinland.com

 

Samankaltaiset artikkelit